Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Bed hoofdeind Curacao

Vanaf NAF

689

Specificaties

Bed hoofdeind Curacao

Dit bed hoofdeind is een leuke optie als je al een boxspring hebt en eens wat anders wil! Je kan het hoofdeind bestellen in een standaard maat of we maken er één voor je op maat. Dit wil zeggen dat je zelf nog kan kiezen om het formaat of het ontwerp nog ietsje aan te passen. Je kunt het hoofdeind hoger, breder of langer maken. Zoals je kan zien op de foto’s kunnen we de planken van het hoofdeind horizontaal of verticaal maken. De nachtkastjes zijn optioneel bij te bestellen met of zonder lade. Klik hier voor meer info!

Het bed hoofdeind op de eerste foto is behandeld met white wash. Het hoofdbord op de tweede foto is gemaakt van pitch pine en is wit gespoten. Het steigerhouten bed hoofdeind op foto drie is onbehandeld!

Steigerhouten hoofdeind in drie weken geleverd

Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. Welke afmeting je ook wilt hebben. Direct bestellen? Vul het onderstaande formulier in en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

*We kunnen het bed hoofdeind en nachtkastje behandelen met beits, transparante lak, olie, whitewash, greywash of blackwash

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram