Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Bed kopen Curacao? “Deskansa”

Vanaf NAF

1279

Specificaties

Bed kopen Curacao? “Deskansa”

Steigerhouten bed “Deskansa” kenmerkt zich door het rechte ontwerp, waardoor het bed lekker stevig is. Dit bed wordt standaard geleverd zonder lattenbodem, maar deze kunnen wij optioneel wel mee leveren. Het steigerhouten bed is in elke afmeting te leveren. De bedden worden standaard onbehandeld geleverd. Wil je het bed in een andere kleur bijvoorbeeld white, grey of black wash? Klik (hier) voor meer informatie over de verschillende afwerkingen. Hier worden extra kosten voor gerekend. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en gewenste kleur en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed?

Bed “Deskansa” is gemaakt van steigerhouten planken. Geen plank is gelijk, maar uiteraard door ons machinaal geschuurd en helemaal klaar om gelijk in gebruik te nemen. De standaard hoogte van dit bed is 60cm. ‘s Avonds is het gemakkelijk in het warme bed duiken en je staat ‘s morgens weer veel gemakkelijker uit bed. Wil je het gebruiken als éénpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed? Met laden? Wil je dit slaapkamer meubel net ietsje anders? Alles is mogelijk, vraag ernaar.

Steigerhouten bedden in drie weken geleverd

Wil je een bed kopen op Curacao? Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. Welke afmeting je ook wilt hebben. Direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Vul het onderstaande formulier in.

Hoe wordt steigerhouten bed “Deskansa” geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jou thuis worden de zijkanten in het hoofd- en voeteneind geklikt met behulp van de voor gemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Bed kopen Curacao? Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een levertijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram