Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Houten black wash twee persoons bed “Kama”

Vanaf NAF

1239

Specificaties

Houten black wash twee persoons bed “Kama”

Stoer en stijlvol kunnen prima in één bed samen! Een bed in black wash klinkt misschien gewaagd, maar zie hier het resultaat. Dit bed past zowel in een stoere als in een stijlvolle slaapkamer. Is je trouwens het leuke detail opgevallen? De planken sluiten niet op elkaar aan. Geeft net die extra gave look! De bedden worden standaard onbehandeld geleverd. Wil je het bed in een andere kleur bijvoorbeeld white, grey of black wash (zoals op de foto)? Klik (hier) voor meer informatie over de verschillende afwerkingen. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en gewenste kleur en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Twee of één persoons

Het bed Kama is uitgevoerd als een tweepersoonsbed maar ook te bestellen als één persoons. Alle bedden worden door onze meubelmakers op maat gemaakt in onze eigen fabriek op Curacao. Dit wil zeggen dat je zelf nog kan kiezen om het formaat of ontwerp iets aan te passen. Je kunt het hoger, breder, langer maken. Standaard is het bed voorzien van een bedombouw dat volledig op het matras wordt aangepast. Heb je een boxspring of matras met poten dan kunnen we het bed voor je aanpassen.

Bed in drie weken gemaakt

Al onze meubelen van steigerhout, net zoals dit twee persoons bed, worden volledig machinaal geschuurd zodat deze splintervrij is. Het bed op de foto hebben we behandeld met black wash maar dit kan uiteraard ook zonder zoals het bed Bon Dia. We kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste vorm of maat voor u vervaardigen.

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind?  Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een productietijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram