Dit industriële tv meubel maken we met zwart gespoten poten en stoere houten planken. Een uniek meubel met een vintage en industriële uitstraling. In elk industrieel interieur is de Pretu een goede match, maar ook heel goed te combineren met vele andere stijlen. Wil je ook een bijpassende salontafel in dezelfde stijl? Dat kan! Bekijk salontafel Pretu maar eens.

Industrieel TV meubel behandelen

Standaard schuren we alle meubelen machinaal helemaal splintervrij. Onbehandeld is een TV meubel goed te gebruiken. Wil je de kleur aanpassen van het hout, dan kun je kiezen voor een black, grey of whitewash. Het is goed om te weten dat black-, grey- en whitewash behandelingen jouw industriële TV meubel ook beschermen tegen vlekken. Voor deze behandeling worden extra kosten gerekend. Geef dit aan bij de aanvraag zodat we hier een prijs voor kunnen opgeven!

Jouw steigerhouten TV meubel binnen drie weken gemaakt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat de prijs van jouw TV kast op maat is? Vul het offerte formulier in. Meestal heb je de zelfde dag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Let op:  Alle tv meubelen worden standaard zonder achterwand geleverd. Wil je wel een achterwand geef dit aan bij de offerte aanvraag!

 Maten houten industriële TV-meubel “Pretu” met lades
Afmeting L x B x H  
120cm x 40cm x 60cm (2 lades)  
170cm x 40cm x 60cm (3 lades)  
200cm x 40cm x 60cm (3 lades)  
240cm x 40cm x 60cm (4 lades)  
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan.

Wist u dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.