We vallen maar met de deur in huis… we maken dus niet alleen houten meubelen. Deze trendy schuifdeur van steigerhout is echte een eyecatcher, toch? De bovenstaande foto is een voorbeeld foto. De prijs van Naf 729 is voor een deur van 90 x 200cm en exclusief rail. Hoe groter de deur hoe hoger de prijs. Onze barn deuren zijn in elke afmeting leverbaar.

Steigerhouten barn deur in drie weken geleverd

Wil je een houten schuifdeur kopen op Curacao? Wij leveren alle steigerhouten deuren binnen drie weken. De deuren worden standaard onbehandeld geleverd. Wil je de deur in een andere kleur bijvoorbeeld white, grey of black wash? Klik (hier) voor meer informatie over de verschillende afwerkingen. Vul het onderstaande formulier inclusief afmeting en gewenste kleur en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Maat en model bepalen

De maat van een schuifdeur telt niet zo nauwkeurig als bij een draaideur. Wij raden aan om de deur met aan alle kanten ca 4cm overlap te bestellen om doorschijnen en inkijk te beperken. Geef in de offerte aanvraag aan welk model deur je wil. Zie alle modellen hieronder.

Wist je dat we op Curacao complete winkels, woningen, horecazaken, scholen, kinderdagverblijven en kantoren inrichten met onze maatwerk meubelen? Steigerhout Curacao? Woodgoed! Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.