Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten meubelen Curacao – Kinder Hemelbed “Shelu”

Vanaf NAF

1109

Specificaties

Steigerhouten meubelen Curacao – Kinder Hemelbed “Shelu”

Hemelbed voor de kinderen…..klamboe er omheen en de kleintjes slapen mug vrij! Het kinderbed “Shelu” is een steigerhouten hemelbed voor de kinderen. Robuust maar met een romantische uitstraling. Uiteraard splintervrij. Standaard is dit bed gemaakt van oud steigerhout. Dit bed wordt geleverd zonder klamboe / muggennet. Het steigerhouten bed is in elke afmeting te leveren. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Steigerhouten bedden in drie weken gemaakt

Al onze steigerhouten meubelen Curacao, net zoals dit kinderbed, worden volledig machinaal geschuurd zodat deze splintervrij is. We kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste vorm of maat voor je maken. Indien je ook een lade onder het bed wilt, dan is dit ook mogelijk.

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een sterke offerte. Ook een maatwerkmeubel heeft een productietijd van slechts drie weken.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram