Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Kledingrek van steigerhout met metaal

Vanaf NAF

1109

Specificaties

Kledingrek van steigerhout met metaal

Dit steigerhout kledingrek is speciaal gemaakt voor modewinkels. Door heel Nederland en België richten we wekelijks diverse winkels in die kiezen voor een interieur met steigerhout. Dit steigerhouten kledingrek heeft stevige stoere pilaren van oud steigerhout. De rekken zijn gemaakt van steigerbuizen.

Steigerhout kledingrek in iedere maat leverbaar

Dit kledingrek kan in diverse uitvoeringen gemaakt worden. Wil je een smallere pilaar, twee rekken in plaats van één? Alles kan. Veel klanten kiezen daarnaast ook voor een toonbank van steigerhout eventueel in combinatie met een extra steunkleur bijvoorbeeld dekkend wit. Ook presentatietafels of pashokjes met een stevig gordijn zijn perfect te combineren.

Een basisafmeting en basisprijs is niet aan te geven omdat elke winkel anders is. Toch kunnen we verzekeren dat een dergelijke oplossing prijstechnisch zeer interessant is. Daarnaast geeft het ook nog eens extra karakter aan jouw winkel. De kleinere kledingrekken van steigerhout zijn al mogelijk vanaf Naf 1109,00. Vraag gewoon eens naar de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram