Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Landelijke salontafel ‘Marta’

Vanaf NAF

859

Specificaties

Landelijke salontafel ‘Marta’

Landelijke meubelen zijn op dit moment helemaal hip! Niet alleen in Europa, maar ook op Curacao! Woodgoed maakt deze landelijke meubelen met een tafelblad van steigerhout. Dit steigerhoutentafelblad wordt onbehandeld op de tafel geleverd, al wordt het vanzelfsprekend wel splintervrij geschuurd. De poten van pitch pine hout worden mooi wit geschilderd en bij elkaar krijgt het een echt landelijke uitstraling! Onze landelijke salontafel Marta komt uit onze lijn van landelijke meubelen. De witte poten en het stoere blad past perfect bij landelijke tafel Catharina.

LANDELIJKE SALONTAFEL OP MAAT GEMAAKT

De landelijke stijl zie je momenteel volop langskomen op social media, TV-programma’s, woonbladen en magazines. Met deze meubelen kun je alles combineren. Houd je van een mooi strak interieur? Deze salontafel van steigerhout past daar zeker bij! Of ben je meer van een kleurrijk interieur? Ook dit is zeer goed te combineren met een landelijke woonstijl. De landelijke meubelen staan natuurlijk prachtig in je tropenwoning of op de porch! Natuurlijk geven we je de mogelijkheid om de gehele salontafel op maat te laten maken. We maken alles in onze meubelfabriek op Curacao en pas als jij het startschot geeft! Een voordeel daarbij is dat maatwerk zeer betaalbaar wordt en je binnen 3 weken jouw prachtige landelijke salontafel in huis hebt. Een bijpassende eettafel? Geen probleem. Geef je wensen door via het offerteformulier.

Maten landelijke Salontafel “Marta”
Afmeting (L x B x H)
60cm x 60cm x 45cm
80cm x 80cm x 45cm (zie foto)
100cm x 100cm x 45cm
120cm x 120cm x 45cm
140cm x 140cm x 45cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan*We kunnen de salontafel behandelen met beits, olie, whitewash, greywash of blackwash.

Bekijk ook de andere salontafels in onze uitgebreide collectie steigerhouten meubelen.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram