Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhout Curacao – boekenkast “Barbuda”

Vanaf NAF

3589

Specificaties

Steigerhout Curacao – boekenkast “Barbuda”

Een eyecatcher voor je interieur, dat is de buffetkast Barbuda. Het warme steigerhout gecombineerd met de stoere zwarte randen geeft de buffetkast Barbuda een prachtige uitstraling.

Wist je dat we deze buffetkast 100% in onze eigen werkplaats produceren? Elk detail is eigen fabrikaat, tot de handgrepen aan toe!

De industriële look is helemaal volgens de laatste trends. Meubelwinkel Curacao? Woodgoed heeft een breed aanbod van steigerhouten meubelen op deze website. Zoals deze mooie steigerhouten buffetkast “Barbuda” met dichte achterwand. Deze kast wordt standaard vervaardigd van gebruikte steigerplanken.

Meubelwinkel Curacao

Steigerhouten meubels voor binnen of buiten zijn volgens Woodgoed Curacao het mooiste in gebruikt steigerhout. Gebruikt steigerhout is grijzer en donkerder dan nieuw steigerhout. Het ziet er wat ‘geleefder’ uit, het is eigenlijk hout met een geschiedenis. De steigerhouten planken die Woodgoed gebruikt op Curacao zijn afkomstig uit Nederland.

Een afwerking als beits is niet meer nodig bij een meubel van steigerhout. Meubels van steigerhout zijn wel geschikt om white of the grey washen. De steigerhouten boekenkast wordt daardoor donkerder of lichter, terwijl hij wel zijn karakteristieke natuurlijke uitstraling behoud.

Meer deuren? Meer vakken in plaats van planken? We maken alles naar wens voor je op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Steigerhouten buffetkast “Barbuda”:

  • Maat buffetkast 180cm x 50cm x 200cm

Wist u dat we op Curacao complete winkels, woningen, horecazaken, scholen, kinderdagverblijven en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Steigerhout Curacao? Woodgoed! Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram