Occasions Stadskanaal

Knoalsters opgelet. Bent u op zoek naar een goede betrouwbare occasion in de omgeving van Stadskanaal? Kom eens bij ons langs in Ter Apelkanaal, 10 minuutjes van Stadskanaal. Zowel in onze ruime showroom als ons nieuwe showterrein voor en achter het pand hebben we ongetwijfeld uw auto staan.

Ons aanbod aan auto’s bestaat uit nieuwe en betrouwbare jong gebruikte auto’s, die vaak afkomstig zijn van de eerste eigenaar. Wij verzorgen zelf de inkoop en verkoop van auto’s en bepalen zo zelf het aanbod van occasions.

Aanbod van occasions bij Renault Herbers

Ons klantenbestand is groot. We bestaan immers ook al sinds 1976. Veel klanten komen elk jaar of zelfs elk seizoen terug voor een onderhoudsbeurt of check. Hierdoor kennen wij van veel auto’s ook de volledige historie. De auto’s die wij inkopen zijn jong gebruikte occasions. We selecteren deze auto’s  of ze bijvoorbeeld dealeronderhouden zijn en we proberen altijd te achterhalen in welke omstandigheden de auto gereden heeft. Bij voorkeur afkomstig van de eerste eigenaar. Van deze occasions is de volledige (service)historie bekend.

Ook andere merken jong gebruikte auto's

De occasions in ons aanbod zijn meestal jong gebruikt en in sommige gevallen ook ex-lease’auto’s. De auto’s zijn aantoonaar dealeronderhouden en vaak afkomstig van de eerste eigenaar. De merken die we voeren zijn heel verschillend. We verkopen niet alleen Renault ondanks het grote aanbod. U vindt bij ons ook Audi, BMW, Land Rover, Opel, Nissan, VW, Alfa Romeo en andere merken. Elke week krijgen wij ook een aantal auto’s binnen in een speciale uitvoering. Zo is er voor elke wens wel een auto. Staat de auto er niet? Veel klanten leggen bij ons een zoekvraag neer naar de ideale auto.

Onderhoud van auto's in onze garage

In onze moderne garage verzorgen wij elk type beurt, APK keuring en groot onderhoud. Wij zijn officieel een Renault Reparateur, maar zijn net zo bekend met elk ander type merk.

Autobedrijf

Als autobedrijf hebben we een gevestigde naam in de regio Stadskanaal, Emmen, Veendam en Assen en uiteraard Ter Apel(kanaal). Sinds 1976 verkopen en onderhouden wij auto’s van alle merken. Bekijk het huidige aanbod aan auto’s.