Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhout Curacao – Woodgoed boekenkast “Jamaica”

Vanaf NAF

3089

Specificaties

Steigerhout Curacao – Woodgoed boekenkast “Jamaica”

Steigerhout Curacao? Woodgoed heeft een breed aanbod van steigerhouten meubelen op deze website. Zoals deze mooie steigerhouten buffetkast “Jamaica” met dichte achterwand.

Nooit meer opbergruimte te kort met de kast van steigerhout zoals deze “Jamaica”. Deze boeken/opbergkast heeft ruimte te over. Niet alleen praktisch, maar deze steigerhouten boekenkast staat ook mooi in de living van uw tropenwoning op Curacao. Uiteraard kan je een dergelijke houten boekenkast ook gebruiken in de winkel of in de salon. Heb je direct een eyecatcher waar je tevens je spulletjes of voorraad in op kan bergen. Of, je maakt van deze boekenkast een aanwinst op de porch?! Dan heb je direct alles bij de hand als je heerlijk op je mooie steigerhouten loungebank zit!

Steigerhout Curacao

Steigerhouten meubels voor binnen of buiten zijn volgens Woodgoed Curacao het mooiste in gebruikt steigerhout. Gebruikt steigerhout is grijzer en donkerder dan nieuw steigerhout, het ziet er wat ‘geleefder’ uit. De steigerhouten planken die Woodgoed gebruikt op Curacao zijn afkomstig uit Nederland.

Wil je de kast in een andere kleur? Dat kan! We kunnen de kast namelijk ook behandelen met white, grey of black wash. Geef dit aan in de offerte aanvraag.

Meer deuren? Meer vakken in plaats van planken? We maken alles naar wens voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Steigerhouten buffetkast “Jamaica”:
  • Maten buffetkast 160cm x 50cm x 200cm
  • Andere maten zijn uiteraard ook mogelijk

Wist u dat we op Curacao complete winkels, woningen, horecazaken, scholen, kinderdagverblijven en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Steigerhout Curacao? Woodgoed! Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram