Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhout kast “Aruba”

Vanaf NAF

859

Specificaties

Steigerhout kast “Aruba”

Robuuste steigerhout kast “Aruba” is gemaakt van oude steigerplanken. U mag zelf bepalen in welke afmetingen u de kast wilt laten maken, want maatwerk is onze standaard. Deze kast uit de nieuwe collectie steigerhouten kasten is geschikt voor elk interieur. Te gebruiken in de woonkamer, maar ook keuken, badkamer voor handdoeken of toiletspullen of op kantoor voor ordners of andere artikelen.

Steigerhout kast op maat maken

De boekenkast op de foto is gemaakt van oud steigerhout zonder afwerking. Alle meubels worden splintervrij geschuurd, maar kunnen desgewenst nog afgewerkt worden met een olie , white wash. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunt u ook zelf bepalen hoeveel planken u in deze kast wilt hebben. Ook een dichte achterwand behoort tot de opties. U kunt dit aangeven in het offerteformulier.

Eigenschappen van steigerhout

Steigerhout is robuust. Het zijn planken die hergebruikt worden uit de bouw. Het is wat grijzig van kleur en geen plank is gelijk. Het heeft een natuurlijke tint en karakter. Dit is ook de charme van steigerhout. Het geeft karakter in de ruimte waar het staat. De planken worden door ons in eerste instantie machinaal geschuurd en na het vervaardigen van een kast zoals deze wordt het nog eens nageschuurd en afgewerkt.

De mogelijke afwerkingen van steigerhouten kast “Aruba”

Deze kast van oud steigerhout is naar wens af te werken met een beits of wash naar keuze. Steigerhouten meubels behouden hun uitstraling ook bij white wash en grey wash. Zelf vinden we het altijd het mooiste om het hout onbehandeld te laten, dan wordt de charme van robuust oud steigerhout bewaard.

Maten boekenkast “Aruba”:

  • 50cm x 40cm x 150cm hoog
  • 60cm x 40cm x 150cm hoog
  • 70cm x 40cm x 150cm hoog
  • 80cm x 40cm x 150cm hoog (zie foto)
  • 90cm x 40cm x 150cm hoog
  • Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk.

Wist u dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen?
Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram