Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten kinderbed “Dushi”

Vanaf NAF

989

Specificaties

Steigerhouten kinderbed “Dushi”

“Dushi” is een prachtig steigerhouten bed voor een kinderslaapkamer. Met een strakke afwerking, splintervrij kan je kind genieten van een stoer steigerhouten bed. Elk meubel van steigerhout wordt volledig machinaal geschuurd zodat je nooit een splinter zult tegenkomen. We kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste vorm of maat maken. De lades zijn niet inclusief en zijn apart bij te bestellen. Geef dit aan in het offerteformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Steigerhout bedden in 3 weken gemaakt

De productietijd is gemiddeld drie weken. Wil je dit slaapkamermeubel liever zonder of met lade, een ander hoofd- of voeteneinde of toch een steigerhouten hemelbed? Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een sterke offerte. Ook een maatwerkmeubel heeft een productietijd van slechts drie weken.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram