Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten bed “Komodo”

Vanaf NAF

1569

Specificaties

Steigerhouten bed “Komodo”

Dit steigerhouten bed “Komodo” is nieuw in onze collectie en een aanwinst voor elke slaapkamer. Het bed heeft een mooie uitstraling door het lange hoofdbord met zwevende nachtkastjes. Je kan het bed ook bestellen met een standaard hoofdbord zonder nachtkastjes zoals je kan zien op foto twee. Het bed is in elke afmeting te leveren!

LET OP: De stopcontacten aan het hoofdbord zijn niet standaard. Wij kunnen wel gaten maken in het hoofdbord voor het stopcontact maar het aansluiten / monteren hiervan doen wij niet.

Steigerhouten bed in drie weken geleverd

Wil je een bed kopen op Curacao? Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. De bedden worden standaard onbehandeld geleverd. Wil je het bed in een andere kleur bijvoorbeeld white, grey of black wash? Klik (hier) voor meer informatie over de verschillende afwerkingen. Hier worden extra kosten voor gerekend. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en gewenste kleur en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Hoe wordt het steigerhouten bed geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jouw thuis worden de zijkanten in het hoofd- en voeteneind geklikt met behulp van de voor gemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind?  Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een levertijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram