Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten bed twee persoons “Caribbean”

Vanaf NAF

1449

Specificaties

Steigerhouten bed twee persoons “Caribbean”

De “Caribbean” is een steigerhouten bed voor twee personen. Robuust maar met een romantische uitstraling. Uiteraard splintervrij. Standaard is dit bed gemaakt van steigerhout. Het voeteneind is 20 centimeter dik en voorzien van een brede rand. De hoogte van het voeteneind is circa 63 centimeter maar ook in andere afmetingen te maken. Het hoofdeind is voor dit model circa 80 cm. Echter, deze hoogte is in elke hoogte aan te passen, zodat het bijvoorbeeld ook gemakkelijk onder een schuin dak geplaatst kan worden. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Steigerhouten bed in drie weken gemaakt

Al onze meubelen van steigerhout, net zoals dit twee persoons bed, worden volledig machinaal geschuurd zodat deze splintervrij is. We kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste vorm of maat voor u vervaardigen. Indien je ook een la onder het bed wilt dan is dit ook mogelijk.

De productietijd is gemiddeld drie weken. Wil je dit slaapkamer meubel liever  zonder of met een ander hoofd- of voeteneind, hoger, langer of breder? Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Optioneel zijn de nachtkastjes deze kosten met laatje Naf 369,00 per stuk.

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind?  Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een productietijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram