Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten boekenkast Curacao – “Kitts”

Vanaf NAF

1969

Specificaties

Steigerhouten boekenkast Curacao – “Kitts”

Deze steigerhouten boekenkast Curacao genaamd Kitts is een mooie open kast met twee lades. Ideaal om je boeken en fotolijstjes in te plaatsen. Een steigerhouten kast is geschikt voor ieder interieur. Om een idee te geven hoe deze kast er in het echt uit ziet: De kast op de foto is 125cm breed en 200cm hoog. De diepte is in het geval van de kast op de foto 40cm. Uiteraard kan een diepte van bijv. 50cm ook.

Steigerhouten kast Kitts op maat maken

Maatwerk is onze standaard en dat geldt ook voor deze kast. Alle meubels worden splintervrij geschuurd, maar kunnen desgewenst nog afgewerkt worden met coating, whitewash, greywash, blackwash en dekkende lak in een kleur naar keuze. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kun je ook zelf bepalen hoeveel planken je in deze steigerhouten kast wilt hebben. Standaard heeft de steigerhouten boekenkast Curacao Kitts een steigerhouten achterwand.

Eigenschappen van steigerhout

Steigerhout is robuust. Het zijn planken die hergebruikt worden uit de bouw. Het is wat grijzig van kleur en geen plank is gelijk en kaarsrecht. Het heeft een natuurlijke tint en karakter. Dit is ook de charme van steigerhout. Het geeft karakter in de ruimte waar het staat. De planken worden door ons in eerste instantie machinaal geschuurd en na het vervaardigen van een kast zoals deze wordt het nog eens na geschuurd en afgewerkt.

Maten steigerhouten boekenkast: 

  • 100cm x 40cm x 200cm
  • 125cm x 40cm x 200cm (zie afbeelding kast)
  • 150cm x 40cm x 200cm
  • Geef uw afmetingen door en wij maken de kasten voor u op maat.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram