Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten kast “Christoffel”

Vanaf NAF

1019

Specificaties

Steigerhouten kast “Christoffel”

De steigerhouten kast Christoffel is ideaal om van alles in op te bergen en boeken in te stallen. De kast wordt standaard inclusief steigerhouten achterwand geleverd. De Christoffel is een kleine versie van steigerhouten kast Margarita. Een steigerhouten kast is een aanwinst voor je woonkamer, maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor je slaapkamer, winkelinrichting, school, kinderdagverblijf of kantoor. Nooit meer te weinig opbergruimte. Deze boekenkast heeft ruimte te over. De kast is niet alleen praktisch, maar staat ook mooi in je huiskamer, slaapkamer, kantoor, school of winkel.

De kast op de foto is 50cm breed en 200cm hoog, uitgevoerd in steigerhout zonder behandeling. Wil je liever een kast behandeld met white, grey of blackwash? Vermeld dit dat in het offerte formulier onderaan de pagina.

Steigerhouten kast op maat “Christoffel”

Een afwerking als lak is niet per se nodig bij een meubel van steigerhout. Meubels van steigerhout zijn wel geschikt om te white washen, of the grey washen. De steigerhouten kast wordt daardoor donkerder of lichter, terwijl hij wel zijn karakteristieke natuurlijke uitstraling behoudt. We maken alles naar wens en speciaal voor jou op maat. Moet hij hoger of juist lager? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden door het offerteformulier in te vullen.

Leverinformatie: Onze meubelen zijn geen bouwpakketten. Deze kast wordt uit één geheel gemaakt. Zo is de kast ook nog met twee sterke mensen te tillen. Bekijk voor je besteld of een kast ook bij jou thuis, in de winkel of op kantoor geplaatst kan worden. Denk aan deuren, trapgaten, lift, hoeken etc. Twijfel je? Neem gewoon contact met ons op. We kunnen altijd met je meedenken om een kast iets anders te maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

Bekijk ook onze andere steigerhouten kasten.

Maten kast “Christoffel”
Afmeting L x B x H
50 cm x 40 cm x 160 cm
50 cm x 40 cm x 180 cm
50 cm x 40 cm x 200 cm (foto)
50 cm x 40 cm x 220 cm
Andere maten zijn ook mogelijk!Op aanvraag

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

 

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram