Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten kinderbed “Duru”

Vanaf NAF

919

Specificaties

Steigerhouten kinderbed “Duru”

Het steigerhouten éénpersoonsbed Duru is een echte aanwinst voor elke kinder- en tienerkamer. Maar het staat ook top in de logeerkamer. Wil je lades onder het bed? Geen probleem, geef het aan in het bestelformulier dan plaatsen we één of twee hele praktische grote opberglades. De bedden worden standaard onbehandeld geleverd. Wil je het bed in een andere kleur bijvoorbeeld white, grey of black wash? Klik (hier) voor meer informatie over de verschillende afwerkingen. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en gewenste kleur en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Steigerhouten éénpersoonsbed in drie weken geleverd

De levertijd is maximaal drie weken. Wil je dit slaapkamermeubel liever met lade, een ander hoofd- of voeteneinde? Alles is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Het bed is circa 13cm langer en 10cm breder dan het matras.

Hoe wordt steigerhouten bed geleverd?

De zijkanten en het hoofd- en voeteneind worden los geleverd. Eenmaal bij jou thuis worden de zijkanten in het hoofd- en voeteneind geklikt met behulp van de voor gemonteerde bedhaken. Vervolgens de lattenbodem plaatsen en het bed is klaar voor je matras en de eerste nachtrust. Slaap lekker!

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind? Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een sterke offerte. Ook een maatwerkmeubel heeft een productietijd van slechts drie weken.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram