Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten kledingkast “Haiti”

Vanaf NAF

2179

Specificaties

Steigerhouten kledingkast “Haiti”

Unieke steigerhouten kledingkast Haiti. We kunnen de kast ook breder maken met 3 deuren (zie foto twee) of met 4 of 5. De handgrepen kunnen wij naar wens maken van steigerhout. Zo krijg je dus een kast volledig naar wens!

Steigerhouten kledingkast op maat gemaakt

Mooie steigerhouten kledingkast Haiti met deuren en legplanken voor in de woonkamer, keuken, kantoor, babykamer of slaapkamer. De deuren sluiten met behulp van een kliksysteem aan de binnenkant van de kast. Steigerhout heeft een ultieme robuuste uitstraling dat deze kast zo mooi maakt.

Steigerhouten kledingkast in een andere indeling?

Wil je de kast Haiti net iets anders, groter of kleiner? Standaard voeren we de steigerhouten kledingkast uit met aan één kant legplanken en andere kant hang. We kunnen de kast ook maken met alleen legplanken of een hanggedeelte, of beide. Geef dit aan in de offerteaanvraag. Wij maken deze kast speciaal voor jou op maat! Let op: Deze kast wordt in één geheel geleverd. Hou er altijd even rekening mee hoe de kast bij jou in een slaapkamer geplaatst kan worden en/of via een trap kan.

Maten kast “Haiti”
Afmeting B x D x H
80cm x 55cm x 180cm
80cm x 55cm x 200cm
100cm x 55cm x 180cm
100cm x 55cm x 200cm
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan. We kunnen de kast behandelen met blanke lak, whitewash, greywash of blackwash. Hier worden extra kosten voor gerekend. Geef dit aan bij de aanvraag zodat we hier een prijs voor kunnen opgeven!

Leverinformatie: Onze meubelen zijn geen bouwpakketten. Deze kast wordt uit één geheel gemaakt. De kast is zwaar maar wel door twee sterke mensen te tillen. Dit kunnen wij ook voor je regelen. Bekijk voor je besteld of een kast ook bij jouw thuis, in de winkel of op kantoor geplaatst kan worden. Denk aan deuren, trapgaten, lift, hoeken etc. Twijfel je? Neem gewoon contact met ons op. We kunnen altijd met je meedenken om een kast iets anders te maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram