Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten krukje “Lerta”

Vanaf NAF

209

Specificaties

Steigerhouten krukje “Lerta”

Onder de noemer woonasseccoires kun je heel veel dingen bedenken, zo ook een steigerhouten krukje. Krukjes zijn elementen die je woninginrichting opleuken en die zorgen voor een speels effect in de living. Krukjes zijn naast decoratief ook nog eens heel praktisch. Het is een handig bijzettafeltje naast de bank of gewoon in de kamer. Krukjes zijn momenteel een trend op het gebied van wonen en decoratie. Natuurlijk zijn er ook krukjes van steigerhout te verkrijgen op Curacao! Woodgoed maakt ze voor jou! Zoals dit krukje genaamd Lerta.

OVER STEIGERHOUTEN KRUKJE LERTA

  • Handig krukje met twee handvatten.
  • Splintervrij geschuurd.
  • Naar wens aan te passen.

PRIJZEN STEIGERHOUTEN KRUKJE LERTA:

  • 50 x 20 x 45cm: Naf 209,00 per stuk
  • Andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk

Steigerhouten krukje Lerta van oud steigerhout is een handig en leuk krukje met aan twee kanten een handvat. Dit mooi ontworpen steigerhouten krukje is ook te gebruiken als nachtkastje bijvoorbeeld naast een van onze steigerhouten bedden of als bijzettafel. Maar hoe leuk staat dit krukje in de living of op de porch met een leuke vaas erop? Of, je gebruikt dit krukje als handig plek voor al je tijdschriften!

Wil je de steigerhouten kruk laten behandelen dan kunnen we het voorzien van bijvoorbeeld olie, white wash, transparante lak of beits voor een klein bedrag extra. Steigerhouten krukje “Lerta” worden machinaal geschuurd zodat het splintervrij is.

Meubelen van steigerhout op Curacao

Woodgoed maakt meubelen van steigerhout op Curacao. De planken worden er speciaal voor naar Curacao gehaald. In de meubelmakerij worden alle meubelen van Woodgoed door professionele meubelmakers vervaardigd. De levertijd van onze meubelen is 3 weken ongeacht de hoeveelheid. Misschien wil je wel je hele porch inrichten met steigerhouten meubelen? Of je wilt een gaaf bed van steigerhout met een paar nachtkastjes erbij? Hoe dan ook, jouw meubelen van steigerhout staan binnen 3 weken bij jou thuis. Dat geldt ook voor dit krukje van steigerhout. Als je een andere maat wilt of een iets ander ontwerp dan maken we het voor je op maat. Gebruik voor deze aanvraag dan het offerteformulier. Heb je nog vragen? Laat het weten, geen vraag is te gek.

Oeps! Ben je per ongeluk op onze pagina van steigerhouten meubelen op Curacao terecht gekomen terwijl je in Nederland woont? Klik dan hier voor onze steigerhouten webshop in Nederland.

 

 

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram