Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten meubelen Curacao – Bed “Strea”

Vanaf NAF

1059

Specificaties

Steigerhouten meubelen Curacao – Bed “Strea”

Alle bedden van steigerhout maken we voor je op maat. Dit wil zeggen dat je zelf nog kan kiezen om het formaat of het ontwerp nog ietsje aan te passen. Je kunt het steigerhouten bed hoger, breder of langer maken. Standaard is het bed voorzien van een bed ombouw dat volledig op het matras wordt aangepast.

Heerlijk slapen in een steigerhouten bed op maat!

Steigerhouten bed Strea in drie weken geleverd

Wij leveren alle steigerhouten meubelen binnen drie weken. Welke afmeting je ook wilt hebben. De bedden worden standaard onbehandeld geleverd. Wil je het bed in een andere kleur bijvoorbeeld white, grey of black wash? Klik (hier) voor meer informatie over de verschillende afwerkingen. Vul het onderstaande formulier inclusief matrasmaat en gewenste kleur en je hebt binnen enkele momenten een offerte voor jouw bed in je mailbox.

Een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed?

Steigerhouten bed “Strea” is gemaakt van oude steigerhout planken. Geen plank is gelijk, maar uiteraard door ons machinaal geschuurd en helemaal klaar om gelijk in gebruik te nemen. De standaard hoogte van dit bed is 40cm. Wil je het gebruiken als éénpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed? Wil je dit slaapkamer meubel net ietsje anders? Alles is mogelijk, vraag ernaar.

Woodgoed maakt alle steigerhouten meubelen Curacao op bestelling. Elk meubel wordt met uiterste zorg gemaakt. Eventueel is het mogelijk om het bed van een ander houtsoort te maken. Uiteraard kunnen we ook bijpassende nachtkastjes of een bureau of een  kledingkast van steigerhout maken! Steigerhouten meubelen Curacao? Woodgoed!

Wil je ook een matras op maat bestellen? Ook dat kan via Woodgoed! Informeer naar de prijzen via +5999 8463595 of mail naar contact@woodgoed.com

Heb je een mooi bed op het oog voor een volwassene of een kind?  Stuur je ideeën of foto’s door en we maken vrijblijvend een scherpe offerte. Ook een maatwerk meubel heeft een levertijd van slechts drie weken. 

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram