Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten opbergkast “Dominica”

Vanaf NAF

2529

Specificaties

Steigerhouten opbergkast “Dominica”

Deze opbergkast komt uit de nieuwe collectie steigerhouten kasten in ons assortiment. De kast “Dominica” is geschikt om in elk interieur te plaatsen zoals in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Wanneer je een kast zoekt voor in de buitenkeuken of bij het terras, dan kan dat uiteraard ook prima met deze steigerhouten kast. Dat is het handige van het materiaal steigerhout; je kan het uitstekend gebruiken voor binnen en buiten! Handig als je op Curacao woont…!

Steigerhouten opbergkast “Dominica” in een andere maat of kleur?

Deze kast van steigerhout is bij Woodgoed verkrijgbaar in elke gewenste maat! Wil je meer of minder planken? Bij ons kun je al je wensen aangeven; voor alle meubelen geldt namelijk dat we maatwerk leveren. We kunnen de kast ook behandelen met white, grey of blackwash zoals je kan zien op foto twee. Informeer naar de mogelijkheden van jouw ideale kast via het offerteformulier. We leveren ongeacht het type en afmeting in circa 3 weken.

MATEN KAST “DOMINICA”
AFMETING B X D X H
100cm x 55cm x 180cm
100cm x 55cm x 200cm
120cm x 55cm x 180cm
120cm x 55cm x 200cm
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan*We kunnen de kast behandelen met whitewash, greywash of blackwash

Leverinformatie: Onze meubelen zijn geen bouwpakketten. Deze kast wordt uit één geheel gemaakt. De kast is zwaar maar wel door twee sterke mensen te tillen. Dit kunnen wij ook voor je regelen. Bekijk voor je besteld of een kast ook bij jouw thuis, in de winkel of op kantoor geplaatst kan worden. Denk aan deuren, trapgaten, lift, hoeken etc. Twijfel je? Neem gewoon contact met ons op. We kunnen altijd met je meedenken om een kast iets anders te maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen?
Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram