Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten Salontafel “Fuik”

Vanaf NAF

669

Specificaties

Steigerhouten Salontafel “Fuik”

Fuik is een rechthoekige salontafel van steigerhout . We maken deze salontafel het liefst van gebruikt steigerhout. Gebruikt steigerhout is uitermate geschikt voor binnengebruik. De Fuik is standaard 40 centimeter hoog. De binnenruimte is ongeveer 25 centimeter hoog. Je kunt de binnenruimte dus gebruiken om spullen in te leggen. Het is natuurlijk ook heel mooi om er decoratieve bakken in te plaatsen. De randen van de binnenruimte van deze salontafel werken we af in verstek. Dat geeft deze steigerhouten salontafel een prachtige uitstraling.

Jouw steigerhouten salontafel op maat

De steigerhouten salontafel Fuik heeft een modern ontwerp waardoor het een zeer populair meubel is binnen ons assortiment salontafels. De salontafel is in een aantal standaard maten verkrijgbaar. Je kunt de salontafel natuurlijk ook in een aangepaste maat laten maken. We kunnen de salontafel aanpassen in de diepte, in de breedte en in de hoogte. Misschien wil je wel alleen een hogere binnenmaat, geen probleem wij kunnen dat voor je maken. Of wil je de salontafel op wieltjes? Ook dat is mogelijk. De levertijd blijft ook gewoon drie weken! Geef je wensen aan in het aan in het offerteformulier, dan kunnen wij een prijs voor je berekenen. Hieronder vind je de standaard afmetingen.

Maten salontafel “Fuik”
Afmeting (L x B x H)
80cm x 60cm x 40cm
90cm x 60cm x 40cm
100cm x 60cm x 40cm (zie foto)
110cm x 60cm x 40cm
120cm x 60cm x 40cm
130cm x 60cm x 40cm
140cm x 60cm x 40cm
Andere maten zijn ook mogelijk!Op aanvraag
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan*We kunnen de salontafel behandelen met beits, olie, whitewash, greywash of blackwash

Bekijk ook de andere salontafels in onze uitgebreide collectie steigerhouten meubelen.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram