Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten salontafel “Joris”

Vanaf NAF

729

Specificaties

Steigerhouten salontafel “Joris”

Een salontafel moet mooi zijn, maar ook praktisch. De steigerhouten salontafel Joris heeft één lade. Een salontafel met extra opbergruimte!  Standaard heeft de steigerhouten salontafel Joris een hoogte van 30 cm. Dat is een gangbare maat voor salontafels.

Steigerhouten salontafel met la

De la van deze steigerhouten salontafel lopen over de hele breedte van het meubel. Je hebt dus heel veel ruimte om je spullen op te bergen. Er zijn standaard geen handgrepen gemonteerd op de laden van de salontafel. Je kunt de laden gewoon aan de onderkant vast pakken. Wil je wel handgrepen, een aangepaste maat of misschien zelfs wielen onder je salontafel? Geen probleem. Dit soort aanpassingen maken we regelmatig en hebben vaak geen of slechts een kleine meerprijs. Vraag even naar de mogelijkheden in het offerteformulier.

Steigerhouten meubelen in een andere maat?

Deze salontafel heeft met zijn vierkante vorm een leuke en eigenwijze uitstraling. Soms krijgen we de vraag om de salontafel rechthoekig uit te voeren. Dat is natuurlijk ook geen probleem. De verhoudingen liggen dan wel iets anders. Je hoeft alleen maar even aan te geven in het offerteformulier welke maat je wilt hebben en heb je binnen een dag al een antwoord met een prijs.

Maten salontafel “Joris”
Afmeting
60cm x 60cm x 32cm
80cm x 80cm x 32cm
100cm x 100cm x 32cm
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan*We kunnen de salontafel behandelen met olie, whitewash, greywash.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen?

Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram