Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten Sidetable “Tera Kora”

Vanaf NAF

1219

Specificaties

Steigerhouten Sidetable “Tera Kora”

Zeer populair en handig is deze steigerhouten sidetable met rolboxen. De sidetable op de foto is gemaakt van oud steigerhout. We kunnen deze sidetable in alle mogelijke maten en uitvoeringen. “Tera Kora” heeft overeenkomsten met “St. Eustatius”.

Steigerhouten sidetable met veel opbergruimte

Op de foto zie je de steigerhouten sidetable “Tera Kora” uitgevoerd met een opbergvak en drie rolboxen. Grote lades op wielen voor extra veel opbergruimte. De binnenkant van de rolladen is afgewerkt met MDF maar kan ook in volledig steigerhout. Alle wensen kun je aangeven in het offerteformulier.

 Maten steigerhouten sidetable “Tera Kora” met rolboxen
Afmeting L x B x H
120cm x 40cm x 60cm (2 boxen/lades)
170cm x 40cm x 60cm (3 boxen/lades)
200cm x 40cm x 60cm (3 boxen/lades)
240cm x 40cm x 60cm (4 boxen/lades)
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan.
*We kunnen de sidetable behandelen met beits, transparante lak, olie, whitewash, greywash of blackwash. Hier worden extra kosten voor gerekend. Geef dit aan bij de aanvraag zodat we hier een prijs voor kunnen opgeven!

Met uiterste zorg worden onze meubelen van steigerhout vervaardigd. Het steigerhout is stevig en blijft altijd robuust. Dit is het karakter dat het hout met zich meebrengt. Geen plank is gelijk, maar we proberen altijd een geheel van de meubel te maken. Op de foto is de steigerhouten sidetable uitgevoerd in oud/gebruikt steigerhout zonder afwerking.

De mogelijke afwerkingen van de steigerhouten sidetable “Tera Kora”

Deze steigerhouten sidetable of opbergmeubel is naar wens af te werken met een lak of wash naar keuze. Steigerhouten meubelen behouden hun uitstraling ook bij white wash en grey wash. Zelf vinden we het altijd het mooiste om het hout onbehandeld te laten, dan wordt de charme van robuust oud steigerhout bewaard. Een transparante meubellak is zeer geschikt voor een goede beschermlaag waarbij de kleur vergelijkbaar blijft alleen een tikkeltje donkerder waarbij de nerven zelfs nog iets duidelijker zichtbaar worden.

Wist u dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

 

 

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram