Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten tafel Curacao “Catharina”

Vanaf NAF

1489

Specificaties

Steigerhouten tafel Curacao “Catharina”

Op zoek naar steigerhouten tafel Curacao? Hou je van grote stevige tafels en is jouw tafel een belangrijk onderdeel van je keuken of woonkamer? Dan is deze steigerhouten tafel Curacao “Catharina” echt iets voor jou! Een exclusieve tafel van topkwaliteit hout. Het onderstel van deze tafel is van wit gelakte pitch pine balken. Dat geeft een chique en klassiek karakter aan de tafel. De planken op het blad zijn circa 3cm dik voor een prachtig robuust tafelblad.

Door het mooi af te werken met een witte lak is deze tafel net even iets strakker en exclusiever. Wil je de poten niet wit, maar in een andere kleur of liever in steigerhout dan kan dat ook!

Steigerhouten tafel Curacao model “Catharina” binnen drie weken geleverd.

Deze stoere tafel van steigerhout heeft een groot masief tafelblad en stevige poten voor een strakke en solide look. De poten staan 2cm van de rand. De poten zelf zijn 6 x 12cm. Bij het kiezen van het model haal je 28cm van de lengtemaat af om de binnenmaat te berekenen. Vb: Een tafel van 200cm lang heeft 172cm aan ruimte voor de stoelen.

Meubelen van steigerhout geven je woning, kantoor of tuin een authentieke sfeer en met deze materialen ook nog een exclusief model. Om geheel aan je wensen te voldoen, maken wij al onze meubelen van steigerhout speciaal op bestelling. Je geeft je gewenste afmetingen door en wij vervaardigen binnen drie weken een topkwaliteit meubel.

Steigerhouten tafel “Catharina” met wit gelakte poten op maat gemaakt.

Deze tafel met dikke planken en wit onderstel past heel goed in een zogenaamde Riviera Maison of Riverwood inrichting. We maken de tafels en alle steigerhouten meubelen op de site op maat. Dus, ben je woonachtig op Curacao en op zoek naar een geschikte tafel? Misschien is het model “Catharina” wat voor jou. Misschien heb je een eigen ontwerp, ook geen punt. Woodgoed Curacao maakt het! Wil je nog ander steigerhouten tafel Cuacao bekijken? Klik hier!

Maten steigerhouten tafel “Catharina”
Afmeting (L x B x H)
160cm x 80cm x 77cm
180cm x 80cm x 77cm
200cm x 80cm x 77cm
180cm x 100cm x 77cm
200cm x 100cm x 77cm
210cm x 100cm x 77cm
220cm x 100cm x 77cm
240cm x 100cm x 77cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan. We kunnen de tafel behandelen met beits, transparante lak, olie, whitewash, greywash of een lak in elke gewenste kleur. Hier worden extra kosten voor gerekend. Geef dit aan bij de aanvraag zodat we hier een prijs voor kunnen opgeven!

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen?

Wil je meer tafels bekijken van Woodgoed klik dan hier

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram