Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten tafel “George Town”

Vanaf NAF

829

Specificaties

Steigerhouten tafel “George Town”

Moderne steigerhouten vierkante tafel. De (eet)tafel op de foto is gemaakt van oud steigerhout voor de “natuurlijke” look. Door de slanke poten en het ruime tafelblad is deze tafel zeer goed geschikt voor gebruik op kantoor als vergadertafel. Uiteraard is deze tafel ook prima te gebruiken als eettafel voor binnen en buiten.

Steigerhouten tafel George Town als tuinmeubel

De steigerhouten tafel George Town wordt vaak gebruikt als tuintafel. Steigerhouten meubels zijn zeer geschikt om buiten te gebruiken. Steigerhouten tuinmeubelen hoeven niet met enige soort olie of beits te worden beschermd voordat ze buiten in uw tuin te gebruiken zijn. De meubels zullen niet verweren omdat het hout al jaren buiten gebruikt is.

Mogelijke afwerkingen steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubel hoeven niet afgewerkt te worden met beits of olie om ze tegen weersinvloeden te beschermen. Het kan natuurlijk wel. Steigerhouten tuinmeubels kunnen met een olie beschermd worden tegen vlekken en kringen. Steigerhouten meubels voor binnen worden vaak met een whitewash of een grey wash behandeld om de meubels donkerder of lichter te laten lijken. Hier worden extra kosten voor gerekend. Geef dit aan bij de aanvraag zodat we hier een prijs voor kunnen opgeven!

Maten steigerhouten tafel “George Town”

  •      80cm x 80cm x 77cm
  •  100cm x 100cm x 77cm
  • 120cm x 120cm x  77cm
  • 140cm x 140cm x  77cm
  • Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk.

De gemiddelde levertijd is drie weken. Alle steigerhouten meubelen worden splintervrij geschuurd en afgewerkt.

Wist u dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram