Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten tv meubel “Dein”

Vanaf NAF

1529

Specificaties

Steigerhouten tv meubel “Dein”

Dit stoere mediameubel is een veilige plaats voor jouw kostbare apparatuur. Daarnaast kun je enorm veel spullen kwijt in de kastdelen en in de twee laden in het middenvak. We maken de Dein altijd van gebruikt steigerhout, dat is namelijk wel zo mooi voor steigerhouten meubelen voor binnen. Wil je het tv meubel in een speciale kleur? Bijvoorbeeld white wash dan kan dit natuurlijk ook.

Steigerhouten TV meubel in verschillende afmetingen leverbaar

We maken deze meubelen in onze eigen fabriek op Curacao. Om die reden kunnen we veel verschillende afmetingen aan je aanbieden. De meest voorkomende afmetingen kun je direct in de shop bestellen. Wil je net een andere afmeting dan kun je een offerte aanvragen. Wij geven je dan een persoonlijk prijsvoorstel binnen een dag.

Steigerhouten tv meubel behandelen

Standaard schuren we alle meubelen machinaal helemaal splintervrij. Onbehandeld is een TV meubel goed te gebruiken. Wil je er zeker van zijn dat je geen vlekken op het hout krijgt, kies dan voor een beschermende blanke lak. Wil je de kleur aanpassen van het hout, dan kun je kiezen voor een grey- of whitewash. Het is goed om te weten dat grey- en whitewash behandelingen jouw steigerhouten TV meubel ook beschermen tegen vlekken.

Let op:  Alle tv meubelen worden standaard zonder achterwand geleverd. Wil je wel een achterwand geef dit aan bij de offerte aanvraag!

MATEN TV MEUBEL “DEIN”
AFMETING L X B X H
180cm x 40cm x 50cm
190cm x 40cm x 50cm
200cm x 40cm x 50cm
210cm x 40cm x 50cm
220cm x 40cm x 50cm
230cm x 40cm x 50cm
240cm x 40cm x 50cm
250cm x 40cm x 50cm
260cm x 40cm x 50cm
270cm x 40cm x 50cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan

Wist je dat we ook complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram