Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten TV meubel Fontein

Vanaf NAF

1019

Specificaties

Steigerhouten TV meubel Fontein

Deze strakke steigerhouten TV meubel “Fontein” is gemaakt van oud steigerhout en strak afgewerkt. De robuustheid en de kleur van steigerhout geeft een warme tint aan je interieur.

Steigerhouten TV meubel met twee deurtjes

Deze steigerhouten TV meubel heeft standaard twee deurtjes en in het midden een legplank voor een DVD speler of game console. De uitvoering zoals op de foto is 170cm x 40cm x 45cm. De poten zijn 15cm, de deurtjes zijn circa 45cm en het middenvak 50cm. Standaard is de TV meubel niet afgewerkt met een lak of wash. De meeste mensen krijgen een steigerhouten TV meubel het liefst ‘naturel’ geleverd.

Maatwerk meubel van steigerhout

Wil je deze TV meubel liever in een andere maat dan kan dit ook. De hoogte, lengte, diepte, de deurtjes of het middenvak kunnen bijvoorbeeld in maat gewijzigd worden. We adviseren wel om de deurtjes tussen de 30 en 50cm te houden. De achterkant is open gelaten zodat je kabels gemakkelijk weg kan werken zonder dat je nog kabelgaten hoeft te boren. We kunnen de “Fontein” ook voor je afwerken met een lak of wash. Dit zorgt voor een extra beschermlaag. Zoek je toch net een iets ander model? Kijk dan bij de andere TV meubelen van steigerhout.

Jouw steigerhouten TV meubel binnen drie weken gemaakt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat de prijs van jouw TV kast op maat is? Vul het offerte formulier in. Meestal heb je de zelfde dag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Let op:  Alle tv meubelen worden standaard zonder achterwand geleverd. Wil je wel een achterwand geef dit aan bij de offerte aanvraag!

Maten steigerhouten Tv meubel “Fontein”
Afmeting L x B x H
150cm x 40cm x 45cm (2 deuren)
170cm x 40cm x 45cm (2 deuren, zie foto)
240cm x 40cm x 45cm (4 deuren)
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan *We kunnen het tv meubel behandelen met beits, olie, whitewash, greywash of blackwash

 

 

 

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram