Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten TV meubel “Montana”

Vanaf NAF

709

Specificaties

Steigerhouten TV meubel “Montana”

Een stoere steigerhouten tv-meubel is zeker de Montana! Wil je het Tv-meubel in een speciale kleur? Bijvoorbeeld dekkende lak, white, grey of black wash dan kan dit uiteraard ook.

WE MAKEN JOUW STEIGERHOUTEN TV-MEUBEL OP MAAT

Steigerhouten Tv-meubel Montana is een TV-meubel met een mooie prijs en kwaliteitverhouding. Het Tv-meubel is in een aantal standaardmaten verkrijgbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk het steigerhouten Tv-meubel naar eigen wens aan te passen. We kunnen bijvoorbeeld de kastjes aanpassen zodat er dvd’s en cd’s in kunnen worden opgeborgen. Daarnaast hebben we veel ervaring met het aanpassen van de binnenmaten zodat jouw audio- en videoapparatuur naadloos in het steigerhouten Tv-meubel past. Standaard gaan we uit van een gemiddelde binnenmaat van 50 cm en open achterkant.

JOUW STEIGERHOUTEN MEUBELEN OP MAAT LATEN MAKEN

Zou je het Tv-meubel in een compleet andere maat willen? Geen probleem! We kunnen de breedte, diepte en hoogte helemaal naar jouw wens uitvoeren. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat de prijs van jouw droommeubel is? Vul snel het offerteformulier in. Meestal heb je dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Maten Tv meubel “Montana”
Afmeting L x B x H
100cm x 40cm x 50cm
120cm x 40cm x 50cm
140cm x 40cm x 50cm
160cm x 40cm x 50cm
180cm x 40cm x 50cm
200cm x 40cm x 50cm (zie foto)
220cm x 40cm x 50cm
240cm x 40cm x 50cm
260cm x 40cm x 50cm
280cm x 40cm x 50cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan *We kunnen het tv meubel behandelen met beits, transparante lak, whitewash, greywash of blackwash

Wist je dat we ook complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram