Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten TV meubel “Piscadera”

Vanaf NAF

1089

Specificaties

Steigerhouten TV meubel “Piscadera”

De Piscadera is een handig, praktisch, veelzijdig, maar vooral prachtig steigerhouten tv meubel en staat in elke woonkamer! We maken de Piscadera altijd van gebruikt steigerhout, dat is namelijk wel zo mooi voor steigerhouten meubelen voor binnen. Wil je het tv meubel in een speciale kleur? Bijvoorbeeld white wash dan kan dit natuurlijk ook.

We maken het steigerhouten tv meubel altijd op maat

Steigerhouten TV meubel Piscadera is de absolute topper in het assortiment tv meubels. De TV kast is in een aantal standaard maten verkrijgbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk het steigerhouten tv meubel naar eigen wens aan te passen. Ook kun je de kastjes aanpassen om er bijvoorbeeld dvd’s en cd’s in op te bergen. Daarnaast hebben we veel ervaring met het aanpassen van de binnenmaten zodat het audio- en video apparatuur naadloos in het steigerhouten tv meubel past. Standaard gaan we uit van een gemiddelde binnenmaat van 50cm.

Zou je het tv meubel in een totaal andere maat willen? Geen probleem! We kunnen de breedte, diepte en hoogte helemaal naar jouw wens uitvoeren. Indien gewenst kunnen we het steigerhouten tv meubel voorzien van wieltjes, zodat je het makkelijk kan verplaatsen. De kleinere maten tv-meubels worden ook vervaardigd met twee deuren of zelfs met één deurtje. Kortom, daag ons uit!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat de prijs van het door jou ontworpen droommeubel is? Vul dan snel het offerteformulier in. Meestal heb je de zelfde dag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave!

Let op:  Alle tv meubelen worden standaard zonder achterwand geleverd. Wil je wel een achterwand geef dit aan bij de offerte aanvraag!

Maten Tv meubel “Piscadera”
Afmeting L x B x H
100cm x 40cm x 45cm
120cm x 40cm x 45cm
140cm x 40cm x 45cm
160cm x 40cm x 45cm
180cm x 40cm x 45cm
200cm x 40cm x 45cm
220cm x 40cm x 45cm
240cm x 40cm x 45cm
260cm x 40cm x 45cm
280cm x 40cm x 45cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan*We kunnen het tv meubel behandelen met transparante lak, whitewash, greywash of blackwash

Wist je dat we ook complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram