Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten tv meubel “Jennings”

Vanaf NAF

1329

Specificaties

Steigerhouten tv meubel “Jennings”

Dit steigerhouten TV-meubel Jennings is een opbergmonster. Het is zeer praktisch en lekker robuust. Dit TV-meubel is te gebruiken als dressoir of als TV-meubel zoals op de foto. Dit model heeft standaard vier deurtjes en kan desgewenst aangepast worden in twee deurtjes. Boven de deuren zit een lade. Het middengedeelte is geschikt voor een DVD-speler, decoders, Playstation of Xbox. Standaard worden er twee plankjes geplaatst. Extra deluxe: Zowel de deurtjes als de lades hebben een houten handgreep. Chic en helemaal in de stijl van het meubel. Dit meubel heeft uit praktisch oogpunt geen achterkant (ivm gewicht en kabels), maar kan ook aangepast worden met een dichte achterkant.

Steigerhouten TV-meubel Jennings op maat

Uiteraard is het mogelijk om het meubel in andere maten te vervaardigen dan de standaardmaten. Het is ook mogelijk om de maten van het steigerhouten TV-meubel Jennings aan te passen naar jouw audio- en videoapparatuur (breder/hoger). Het meubel is dus compleet naar eigen wens in te delen. Zelfs het toevoegen of achterwege laten van deurtjes en laden is een optie. De achterkant wordt standaard gemaakt met een open achterkant om kabels gemakkelijker weg te werken, maar ook dit is aanpasbaar. Vraag naar meer mogelijkheden via het offerteformulier.

Mogelijke afwerkingen steigerhouten TV-meubel

Het steigerhout hoeft niet behandeld te worden met coating, wash of lak. Het kan natuurlijk wel. Het steigerhouten TV-meubel Jennings is bijvoorbeeld geschikt om af te werken met white, grey of black wash. Bij het behandelen met white, grey of black wash krijgt het steigerhouten TV-meubel een lichte of donkere uitstraling. De houtnerf blijft wel zichtbaar. De natuurlijke look blijft daarmee dus behouden.

Let op:  Alle tv meubelen worden standaard zonder achterwand geleverd. Wil je wel een achterwand geef dit aan bij de offerte aanvraag!

MATEN TV MEUBEL “JENNINGS”
AFMETING L X B X H
120cm x 40cm x 60cm
130cm x 40cm x 60cm
140cm x 40cm x 60cm
150cm x 40cm x 60cm
160cm x 40cm x 60cm
170cm x 40cm x 60cm
180cm x 40cm x 60cm
190cm x 40cm x 60cm
200cm x 40cm x 60cm
210cm x 40cm x 60cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan

Wist je dat we ook complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram