Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten TV meubel “Portsmouth”

Vanaf NAF

1339

Specificaties

Steigerhouten TV meubel “Portsmouth”

Dit stoere tv meubel is een veilige plaats voor jouw kostbare apparatuur. Decoders, receivers en spelcomputers passen in het handige middenvak. Doordat je deze in het open vak plaatst kun je de afstandsbedieningen blijven gebruiken zonder dat je de deurtjes open hoeft te hebben, wel zo makkelijk. Achter de deurtjes heb je lekker veel opbergruimte.

Industrieel TV meubel in verschillende afmetingen leverbaar

We maken deze meubelen in onze eigen fabriek op Curacao. Om die reden kunnen we veel verschillende afmetingen aan je aanbieden. De meest voorkomende afmetingen kun je direct in de shop bestellen. Wil je net een andere afmeting dan kun je een offerte aanvragen. Wij geven je dan een persoonlijk prijsvoorstel binnen een dag.

Industrieel TV meubel behandelen

Standaard schuren we alle meubelen machinaal helemaal splintervrij. Onbehandeld is een TV meubel goed te gebruiken. Wil je de kleur aanpassen van het hout, dan kun je kiezen voor een black, grey of whitewash. Het is goed om te weten dat black-, grey- en whitewash behandelingen jouw industriële TV meubel ook beschermen tegen vlekken. Het tv meubel op de foto is behandeld met blanke lak.

Jouw steigerhouten TV meubel binnen drie weken gemaakt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat de prijs van jouw TV kast op maat is? Vul het offerte formulier in. Meestal heb je de zelfde dag nog een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Let op: Alle tv meubelen worden standaard zonder achterwand geleverd. Wil je wel een achterwand geef dit aan bij de offerte aanvraag!

Maten steigerhouten Tv meubel “Portsmouth”
Afmeting L x B x H
150cm x 40cm x 45cm (2 deuren)
170cm x 40cm x 45cm (2 deuren)
240cm x 40cm x 45cm (4 deuren)
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan *We kunnen het tv meubel behandelen met beits, whitewash, greywash of blackwash

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram