Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten product display “St. Maarten”

Vanaf NAF

869

Specificaties

Steigerhouten product display “St. Maarten”

Moderne winkeldisplays zoals de “St. Maarten” worden op maat gemaakt van steigerhout. Met deze steigerhouten etaleerkast presenteert u uw producten nog beter! Dit display is gemaakt van oud/gebruikt steigerhout. De standaard versie zoals op de foto is 200cm hoog en heeft 4 planken, of meer naar keuze om uw producten op de presenteren. Onze standaard en maatwerk toontafels, kasten, koffietafels, toonbanken en ook deze product displays van steigerhout staan in diverse kapsalons, schoonheidssalons, drogisterijen en mode of kledingzaken.

Aanpassingsmogelijkheden steigerhouten product display

Dit display is voorzien van een stevig steigerhouten blokconstructie waardoor uw producten stabiel los van een wand geplaatst kan worden. Eventueel kunnen we zelfs een opbergklep of een grote lade in het voetblok verwerken. Daarnaast is het mogelijk om de steigerhouten product display in vele verschillende maten te krijgen. Zowel de hoogte, diepte en breedte zijn volledig naar uw wensen aan te passen. Daarnaast kunnen we meer of minder planken plaatsen. Neem contact met ons op via het offerteformulier of bel ons op +5999 8463595 om de mogelijkheden te bespreken.

Displays, kasten en winkelinrichting

Een winkelinrichting van steigerhout geeft een prachtige uitstraling. Daarnaast is het qua prijs ook nog eens zeer interessant. Woodgoed.com heeft al vele complete winkelinrichtingen verzorgd. Wilt u meer informatie over de inrichting van uw winkel of horecabedrijf, neem dan contact met ons op via of bekijk onze pagina over complete steigerhouten winkelinrichting.

Prijzen winkeldisplay van steigerhout

  • 140cm x 80cm =  Naf 869,00
  • 160cm x 80cm =  Naf 929,00
  • 180cm x 80cm =  Naf 989,00
  • 200cm x 80cm =  Naf 1049,00
  • Andere afmetingen zijn ook mogelijk

Een opbergvak / klep is ook mogelijk. Geeft dit aan in onderstaand formulier.

Wist u dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram