Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigerhouten kast “Margarita”

Vanaf NAF

1479

Specificaties

Steigerhouten kast “Margarita”

De steigerhouten kast Margarita is ideaal om van alles in op te bergen en boeken in te stallen. De kast wordt standaard inclusief steigerhouten achterwand geleverd. Een steigerhouten kast is een aanwinst voor je woonkamer, maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor je slaapkamer, winkelinrichting, school, kinderdagverblijf of kantoor. Nooit meer te weinig opbergruimte. Deze boekenkast heeft ruimte te over. De kast is niet alleen praktisch, maar staat ook mooi in je huiskamer, slaapkamer, kantoor, school of winkel.

Steigerhouten kast op maat

We maken alles naar wens en speciaal voor jou op maat. Moet hij hoger of juist lager? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden door het offerteformulier in te vullen.

Leverinformatie: Onze meubelen zijn geen bouwpakketten. Deze kast wordt in twee delen gemaakt. Zo is de kast ook nog met twee sterke mensen te tillen. Bekijk voor je besteld of een kast ook bij jouw thuis, in de winkel of op kantoor geplaatst kan worden. Denk aan deuren, trapgaten, lift, hoeken etc. Twijfel je? Neem gewoon contact met ons op. We kunnen altijd met je meedenken om een kast iets anders te maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

Bekijk ook onze andere steigerhouten kasten.

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken, scholen, kinderdagverblijven en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Maten kast “Margarita”
Afmeting B x D x H
80cm x 40cm x 180cm
80cm x 40cm x 200cm
80cm x 40cm x 220cm
100cm x 40cm x 180cm
100cm x 40cm x 200cm (foto)
100cm x 40cm x 220cm
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan*We kunnen de kast behandelen met beits, olie, whitewash, greywash of blackwash

Wist je dat we complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen?
Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram