Logo Woodgoed Curacao

Houten meubels made in Curaçao

Maatwerk meubels van hout gemaakt op Curaçao

Steigehouten tv meubel “Korporaal”

Vanaf NAF

759

Specificaties

Steigehouten tv meubel “Korporaal”

Steigerhout TV-meubel Korporaal is nieuw in ons assortiment. We hebben dit TV-meubel ontworpen met een klant en vonden het ontwerp zo mooi dat we het nu ook aanbieden in onze webwinkel.

Steigerhout TV-Meubel specificaties

De vakken zijn zo gemaakt dat je er kistjes, boxjes of mandjes in kunt plaatsen. Je kunt kiezen tussen 20 cm, 25 cm en 30 cm binnenruimte van de vakken. De hoogte van de vakken bij 45 cm is minimaal 25 cm hoog. De staande planken zijn 3 cm dik. TV-meubel Korporaal op de foto is gemaakt van steigerhout zonder afwerking in de afmeting 200 x 40 x 45 cm.

Steigerhout wel of niet behandelen?

Wil je een zo natuurlijk mogelijke look, kies dan voor een onbehandeld TV-meubel. Wil je extra, bijna onzichtbare bescherming van het hout, dan kies je voor blanke lak. Dit verandert de kleur een klein beetje. De kleur van het hout wordt iets donkerder. Een wash geeft een duidelijk zichtbare tint mee.

TV-meubel van steigerhout op maat laten maken?

Zou je het TV-meubel in een compleet andere maat willen? Geen probleem! We kunnen de breedte, diepte en hoogte helemaal naar jouw wens uitvoeren. Vraag dan om een vrijblijvende offerte.

Maten Tv meubel “Korporaal”
Afmeting L x B x H
160 x 40 x 45cm
180 x 40 x 45cm
200 x 40 x 45cm (zie foto)
220 x 40 x 45cm
Andere maten zijn ook mogelijk!
Een aangepaste maat? Geen probleem! Vraag een offerte aan *We kunnen het tv meubel behandelen met beits, transparante lak, whitewash, greywash of blackwash.

Wist je dat we ook complete winkels, woningen, horecazaken en kantoren inrichten met onze steigerhouten meubelen? Mail naar contact@woodgoed.com voor meer informatie.

 

 

Vrijblijvende offerte

Klantenservice

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur.

Wij staan voor je klaar tijdens kantoortijden.

Stuur je vraag naar woodgoed@gmail.com

Een kijkje achter de schermen op Facebook

Volg onze pagina op Instagram