Financial lease

Financial lease is een leasevorm waarbij je als zakelijke klant een auto leaset en deze uiteindelijk jouw eigendom wordt. Je betaalt de auto in vaste maandelijkse termijnen af, en aan het einde van het leasecontract ben je de officiële eigenaar. Dit lijkt op een lening: je financiert de auto, maar rijdt er meteen in. Onderhoud, verzekering en belastingen zijn hierbij voor eigen rekening.

Voordelen van Financial Lease

  • Eigendom: Aan het einde van het contract ben je volledig eigenaar van de auto. 
  • Geen grote investering: In plaats van de auto in één keer te betalen, los je het bedrag in termijnen af.
  • Fiscale voordelen: De auto komt op de balans van je bedrijf te staan, waardoor je in aanmerking kunt komen voor belastingvoordelen zoals investeringsaftrek en btw-teruggave.
  • Vrij in gebruik: Je hebt volledige vrijheid in het gebruik van de auto, zonder beperkingen op kilometers.

Nadelen van Financial Lease

  • Onderhoud en verzekering: Deze kosten zijn voor eigen rekening, wat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor onderhoud, reparaties en de verzekering van de auto.
  • Restwaarde risico: Omdat je de eigenaar wordt van de auto, draag je zelf het risico van de afschrijving en restwaarde.
  • Vast contract: Je zit vast aan een afbetalingscontract dat doorgaans niet tussentijds opzegbaar is.

Advies welke leasevorm?

Bij Renault Herbers bieden wij de mogelijkheid om elk merk auto te leasen, met keuze uit drie verschillende leasevormen: Private Lease, Financial Lease en Operational Lease.

Gesprek plannen

Wilt u weten wat er mogelijk is en de beste leasevorm is voor u? Maak een afspraak. Wij adviseren u de afspraak telefonisch bij ons te maken. 

0599-412672

Stel een vraag
Hallo 👋 Stel je vraag aan Renault Herbers Ter Apelkanaal..