Over Renault Herbers

Sinds 1976

Op 12 April 1976 start Gerhard Herbers een Garage & Schadeherstelbedrijf in Ter Apelkanaal op de grens van provincie Groningen en Drenthe. Na enkele jaren komt daar het sub-dealerschap van Renault bij.  Gedurende al die jaren zijn wij trouw gebleven aan Renault. Samen met zoon Bjorn Herbers werd er medio 2005 de overstap gemaakt naar het Officieel erkend reparateur schap van Renault.

Hierop zijn wij in 2013 begonnen ons veelal te specialiseren in het verkopen van erg jonge auto’s van een half jaar tot 2 jaar oud dit tegen de beste voorwaarden & scherpste prijzen!

Showroom en autoplein achter het pand

Van maandag tot en met zaterdag kunt u terecht in onze showroom en autoplein achter ons pand in Ter Apelkanaal (Groningen). Onze occasions kunt ook bekijken in aanbod occasions

Vanaf de voorzijde van het pand is het soms moeilijk voorstellen hoeveel auto’s wij hebben staan. Niet alleen hebben wij een showroom, maar een enorm autoplein aan de zijkant en achterzijde van het gebouw. Parkeer de auto voor ons pand of aan de zijkant en kom onze auto’s bekijken.

Tankstation

Voor ons pand vindt u ook een OOC tankstation. Deze onbemande tankstation staat in de regio bekend als een van de goedkoopste tankstations. Het tankstation is 24/7 geopend. 

Alle merken auto's

Voor de verkoop kunt u terecht bij Bernd de Poel, Justin Herbers en Bjorn Herbers. Zij maken u een offerte op maat. In onze nieuwe moderne showroom hebben wij voor u altijd een ruim assortiment nieuwe en gebruikte auto’s.

U kunt onze occasions ook online bekijken. Uiteraard bent u tijdens de openingstijden welkom, maar daarnaast kunt u altijd een afspraak maken op een ander tijdstip.

Zoekvraag voor een auto

Zoekt u een auto maar hebben wij deze niet op voorraad? Dan gaan wij graag voor u opzoek naar uw gewenste auto!

Onderhoud & Werkplaats

Bij de receptie vind u Pim Meursing voor al uw aftersales zaken!

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur. Onze monteurs zijn dan ook volledig opgeleid door Renault. Quint Verbeek, Niek Hofkamp, Roland Klompmakers, Johan Potze en Dennis Groenwold staan voor u klaar! Tevens doen wij ook al het onderhoud van andere merken van apk keuring tot motorrevisie.

Renault Reparateur

Wij hanteren de standaard all-in prijzen van Renault. Zo weet U altijd van te voren wat de kosten voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt zijn. Bel of mail ons voor een prijsopgave. Tevens verlenen wij hulp in geval van pech of andere technische reden van stilstand 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0599-412672.

Buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met Renault Route Service 0800-0303.