Werkplaats

Ook voor onderhoud kunt u met elk merk en type terecht in onze garage of werkplaats. Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem! Maak een werkplaatsafspraak met Pim via: 

0599-412672

Openingstijden

De werkplaats is zaterdags niet open maar een afspraak maken is wel gewoon mogelijk.

Onderhoud alle merken op maat

De meeste klanten onderhouden hun auto bij onze garage. We houden rekening met uw gebruik van de auto en hanteren scherpe prijzen. Bij ons weet ik altijd waar u aan toe bent. 

Renault Reparateur

Wij hanteren de standaard all-in prijzen van Renault. Zo weet U altijd van te voren wat de kosten voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt zijn. Bel of mail ons voor een prijsopgave. Tevens verlenen wij hulp in geval van pech of andere technische reden van stilstand 24 uur per dag en 7 dagen per week. 

Buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met Renault Route Service 0800-0303.

Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Renault onderscheidt zich met een onderhoudsprogramma: Onderhoud op Maat.

Op basis van uw kenteken en de kilometerstand adviseert Renault de onderhoudswerkzaamheden voor uw Renault. Aanvullend heeft u de mogelijkheid om andere werkzaamheden te kiezen. De genoemde bedragen zijn landelijke All-in adviesprijzen.

Renault hanteert op de site een aantal vaste tarieven voor onderhoud. Op basis van het kenteken krijgt u een goed idee van de kosten. Wij adviseren u de afspraak telefonisch bij ons te maken.